God å snakke med kurs - Oslo

Arrangementsinformasjon

Delta på "God å snakke med kurs" og bli en bedre samtalepartner

Vanlige utfordringer i hverdagen gjør at mange av menneskene rundt oss trenger en god samtale. Dette vet vi av erfaring. Ingen deltar i flere vanskelige samtaler enn Kirkens SOS. Vi har gjennom flere år brukt denne kompetansen til å holde kurs og får gode tilbakemeldinger fra kursdeltakerne. Nå vil vi gi alle mulighet til å melde seg på kurset.

Kurset gir konkrete råd og tips om hvordan du kan bli en bedre samtalepartner i de ulike relasjonene du står i - på jobb, i fritid og blant familie og venner. Kursprogrammet er basert på erfaringer og kunnskap som Kirkens SOS har samlet gjennom over 40-års tjeneste og samtale med mennesker i krise.

Kurset varer 2 timer og 15 minutter og krever ingen forhåndskompetanse.

"Kjempebra! absolutt alle tema og råd kan brukes både i jobbsammenheng og på privat basis. Kunne ha hørt på dere i 2 timer til»

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltaker